Студио Диор во чекор со најновите светски трендови на секојдневието и високата мода

0

Зоки Давитков сопственик на Студио Диор заедно со дел од својот тим и оваа година по 9 пат по ред присуствуваше на најголемиот саем за убавина во Европа “Cosmoprof” во Болоња.

Се со цел да ги задоволат барањата на своите клиенти посетија специјални обуки, едукации и забрзани неколкучасовни курсеви секој во својата област од фризерајот, шминката и ноктите.

Очекуваме во периодот кој следува да видиме уникатни фризури, бои на коса, начини на шишање како и совршен makeup со многу новитети и неверојатен дизајн на нокти од страна на најпрофесионалниот тим кај нас па и пошироко на балканот докажан веќе 12 години наназад. Секоја чест кога млади луге вложуваат толку труд, енергија и финансии се со цел да се одржат на врвот сите овие години.

Сподели.


Коментарите се затворени.