„Живот“ доаѓа во Штип со Неша Бриџис

0

 „Живот“ за прв пат во Штип, подобар живот за сите, за уживате и се насмеете.

НЕША БРИЏИС доаѓа на 19 март во 20 часот во Домот на културата Ацо Шопов во Штип да ве ослободи од нервозата ,депресијата ,стресот ,лошите мисли и да ви донесе смеа ,радост,еуфорија ,забава и лудо поминато време.Затоа што само тој може да го направи тоа ,затоа што е најдобар ,луд ,откаченоригинален свој и своеглав ! Најдобриот Стенд ап комичар на Балканот Неша Бриџис за прв пат во Штип ,ПРЕМИЕРНО ви НОСИ ЖИВОТ во Македонија .

Карти остануваат по цена од 200 ден во PIANO BAR, на 070/832-100 и на врата.

НАПОМЕНА КАРТИТЕ СЕ ВО ОГРАНИЧЕН БРОЈ !

17309219_1339828209393379_8728128403743221406_n

Сподели.


Коментарите се затворени.