Штип развеа Џиновско знаме

0

Денес во Штип се развеа џиновско Македонско знаме.

На градскиот стадион денес во Штип се развеа џиновско знаме на фудбалскиот натпреварот Брегалница Штип – Шкендија Тетово. Штипјани уште еднаш ја покажаа својата волја за одбрана на Македонија.

image-0-02-05-2b981b3d51df181ef3bce1c1d9cb08fb9bf0fcec30cfb8293f13f284f0e91e21-V image-0-02-05-ab45e2da905a9f3ee39f3f2014e963a6cdda824f78cd8de80ea322bae66e4d63-V image-0-02-05-caca6deba536b952ec6a5a8470503ce62431909c1bb9f8126cc1a8fdf69a4ca4-V

Сподели.


Коментарите се затворени.