Нов видео спот на Штипјанецот Давид Миладинов

0

Ви го промовираме новиот спот на Давид Миладинов, песна која на Интернационален фестивал во Латвија го освои второто место.

Музика и аранжман на Филип Стевановски
Текст на Маја Крстевска Коларова
Снимено во FIS Production
Видео запис на PW студио

 

Сподели.


Коментарите се затворени.