Штипска гордост! УГД прославува 10 години од формирањето

0

Државниот универзитет „Гоце Делчев“ прославува 10 години од своето формирање.

Гордоста на градот Штип која постјано расте во една видна институција од Светски размери. Само напред со уште посилно темпо.

Сподели.


Коментарите се затворени.