Среда студентска забава со екстра цени

0

И оваа среда најдобра студентска забава е во Меана Традиција!!
За забавата ќе се погрижат Мики и Виктор! Вкусната храна , веселата атмосфера и прекрасниот амбиент ви гарантира добар провод!
Промотивни цени:
Узо- 40денари
Коњак – 40денари
Водка – 40денари

Тел за резервации: 032/399-866 или 078/246-199

соната
Ве очекуваме!!

традиција

 

Сподели.


Коментарите се затворени.