Еве кој познат Македонец и сопругата беа меѓу холивудската елита на забавата по Оскарите!

0

По завршувањето на 89-то издание на престижните Оскари, очекувано уште неколку дена медиумите ќе преплавуваат со вести повразни за најзначајната филмска манифестација.

Ретко кој пропушти да го проследи преносот од Оскарите, а нашиот познат музичар Владимир Крстевски Франц и неговата сопруга Ема, имаа можност да бидел дел од забавата по Оскарите-организирана од фондацијата на Елтон Џон.

1oskari

Како и секоја година, така и оваа, таму присуствуваа голем дел од познати ликови меѓу кои: Стинг, Хајди Клум, Леона Луис, Руби Рос и многу други…

Секако, Ема и Франц не пропуштија да го овековечат моментот на елеганција, гламур и престиж со фотографија,  која се најде на нивните профили на социјалните мрежи.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb