Вечерва студентска забава со многу промотивни цени

0

Нивната приказна е многу едноставна- сакаат само најдобро и најквалитетно.

Совршен избор на јадења, пријатен амбиент и добра музика ве очекува оваа среда во меана Традиција..

Без музика нема ниту една веселба. Со неа славиме, се радуваме, живееме.

диезии

Студентска забава заедно со Диези Бенд!
Почеток: 21:00часот
Промотивни цени:
Узо – 40денари
Коњак – 40денари
Водка – 40денари

Традицијата на најдобрите студентски забави продолжуваат кај нас!!
Почеток: 21:00 часот!
Тел за резервации: 032/399-866 или 078/246-199
Ве Очекуваме!!

Сподели.


Коментарите се затворени.