Каде во Штип да аплицирате за летна студентска работа во Германија

0

Студенти!!!
ЛЕТНА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА 2017 со Агенција ЕСИ( Employment Services International )

Агенција ЕСИ ( Employment Services International ) обезбеди нови позиции за летна студентска работа, па поради тоа аплицирањето продолжува до пополнување на слободните места.

Сакате летото да го поминете во прекрасните големи градови на Германија – BERLIN, NÜRNBERG, STUTTGART ,HAMBURG, LEIPZIG, POTSDAM, туристичките места KONSTANZ i FRIEDRICHSHAFEN, или пак сакате да поминете 3 месеци во мало и мирно место како BERG, EISLEBEN, NAUMBURG, LAHR, REUTLINGEN…

Позициите кои агенција ЕСИ ги нуди се МекДоналдс, Бургер Кинг, КФЦ, забавни паркови, одмаралишта и италијански ресторани а градовите наведени погоре се само дел од нашите актуелни понуди.

Услови за пријавување
-статус на студент
-познавање на Германски јазик А2 ниво
(доколку поседувате ЕУ пасош, не мора да имате статус на студент)

Аплицирајте веднаш со испраќање на:
– Ваше CV на Германски јазик со прикачена фотографија и
– скениран пасош
на Е-маил:
b.ushinova@esi.mk
со назнака Интервју – ЛЕТНА СТУДЕНТСКА ПРОГРАМА

За сите прашања во врска со програмите контактирајте не секој работен ден на:
-072 / 317 689 (Штип)
-032 / 606 640
-02/ 3246 899 (Скопје)
или посетете не во нашите простории
-во Штип – локација Трговски центар на втори кат
-во Скопје-локација ул. Костурски Херои 62/1

Изберете СИГУРНОСТ,КВАЛИТЕТ и целосна ПОДДРШКА за време на апликацијата, но и за време на целиот ПРЕСТОЈ во Р. Германија.

КРЕИРАЈЌИ УСПЕШНИ РЕШЕНИЈА, ЈА КРЕИРАМЕ ВАШАТА ИДНИНА
ESI ( Employment Services International )
Агенција за посредување при вработување во земјата и странство со наплата – број на лиценца – 08-5517/5.

Доколку немате доволно познавање од Германски јазик обратете се во Германски јазичен центар ЕВИВА каде се одржуваат специјализирани курсеви по Германски јазик.

Бидете и вие дел од многубројните задоволни апликанти на ЕСИ и овозможете си нова животна приказна. Во прилог фотографии од апликантите кои веќе се одлучија за услугите на ЕСИ Employment Services International и си поминуваат прекрасно во Германија.16736452_10211953300617312_1662182773_n

16730017_10211953300537310_891424729_n 16735837_10211953300577311_1923249707_n 16735954_10211953300337305_283880585_n  16754418_10211953300457308_1667622050_n 16754737_10211953300497309_289718099_n 16730903_10211953360498809_44739515_n 16736451_10211953300937320_1846559186_n 16736526_10211953300897319_1567493823_n

Сподели.


Коментарите се затворени.