Интензивно се работи на патот Кочани – Делчево

0

Се интензивираа градежните работи на магистралниот пат Кочани – Делчево. Деновиве, компанијата „Гранит“ работи на поставување на бетонски ивичници на повеќе делови од делницата. Поради градежните активности, на делови од патот се вози наизменично по една коловозна лента, а истите се одбележани со соодветна сообраќајна сигнализација.

стар

Сподели.


Коментарите се затворени.