Стечајните работници од Штип денес добија хуманитарни пакети

0

Стечајните работници од Штип денес добија хуманитарни пакети од градоначалникот на Општина Штип прим м-р Илчо Захариев и Општиската Организација на Црвен крст-Штип.

Хуманитарни Пакети денеска добија 40 стечајни работници, а како шти изјави градоначалникот ваквата помош ќе продолжи и во иднина.

Претседателот на стечајните работници од Штип, Ќемалдин Арсланов вели дека секоја помош им е добредојдена, која ја добиваат од страна на градоначалникот и општиснакта организација Црвен Крст од Штип.

Општина Штип заедно со општинската организација Црвен Крст и понатаму ќе добиваат ваква помош, а како што изјави претседателот на стечајните работници следната хуманатитарна помош овие грагани ќе ја добијат за велигденските празници.

Сподели.


Коментарите се затворени.