1 година НутриШоп

0
Пред една година започнавме со една цел, да направиме разлика во секојдневниот живот на луѓето, и со нашите потрошувачи да патуваме по патот на здравјето.
Цела година работевме напорно на идејата која ќе ги упатува потрошувачите дека Нутришоп е доверлив извор за нивните омилени продукти и место со високо обучени здравствени ентузијасти кои секогаш се расположени да дадат совет, објаснување и да споделат инспирација за здравјето.
Секојдневно ја надополнуваме нашата широка палета на суплементи со врвен квалитет, а со тоа им олеснуваме на нашите потрошувачи да донесат одлуки за подобро здравје.
Успехот од оваа година е инспирација да продолжиме понатаму.
По повод роденденот Нутришоп им нуди на своите потрошувачи попуст на целата палета производи од 10% во текот на утрешниот ден.
1 ГОДИНА НУТРИШОП!
25 Јануари 2017
16215921_10212217862867008_722868115_n
Сподели.


Коментарите се затворени.