Настан за паметење! 2 години The SlotS Casino Штип и награден фонд од 50 000 денари

0

The SlotS Casino Штип го прославува својот втор роденден и по тој повод организира богата роденденска забава со награден фонд од 50 илјади денари.

Незаборавниот настан или Роденденот ќе се прослави на:

  •  31.01.2017 вторник, 20:00 часот
  • богати шветски маси со модерен кетерин,
  • неограничени пијалови и најважно
  • голем број награди за присутните
  • вредносни ваучери

The SlotS Casino Штип досега многупати докажа дека е место за најдобрите играчи, затоа не пропуштајте ја оваа прилика за да добиете награда и нормално да ја дуплирате, зошто да не и помножите повеќе пати.

The SlotS Casino Штип се наоѓа на добро познатата адреса позади домот на културата на улица Ванчо Прќе.

DSC_2642DSC_2651 DSC_2653 DSC_2656 DSC_2660 DSC_2663 DSC_2664 DSC_2665 DSC_2669 DSC_2672 DSC_2675 DSC_2677 DSC_2680 DSC_2684 DSC_2685 DSC_2690 DSC_2694 DSC_2696 DSC_2697 DSC_2705 DSC_2707 DSC_2708DSC_2644

Сподели.


Коментарите се затворени.