Штипјани испишаа историја! Голи на -13!!!

0

Штипјани наречени мажишта денес во Штип испишаа историја, истрчаа голи на ниските температури во ќејот на река Отиња и направија нешто неверојатно.

Од 50 пријавени и прифатени на предизвикот денес присуствуваа само 5 луѓе браво за момците кои машки го прифатија предизвикот “Слика на снег на -13C°
Поздрав до сите кој сакаа и беа дел од овој предизвиг.
Да знае цела Македонија дека во Штип постојат “МАЖИ” кои и покрај ниските температури собравме храброст и покажавме дека нас ништоо не не плаши.
Македонијо испишавме историја…
БРАВО МОМЦИ 💪💪💪
Среќен Божиќ Христос се роди.

15826390_10211907671029728_6471171731389877777_n 15871425_10208470492819981_3758369000326734786_n 15894776_10211907671869749_6564808212622084339_n

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb