Најдобра понуда за Стара Нова Година во Штип

0

Откако ја дочекавме новогодишната ноќ со прекрасни луѓе и незаборавна забава, ред е од ова да не отстапуваме и за дочекот на новата година според јулијанскиот календар.

Меана Традиција ја има најдобрата понуда за вас.

new2

Меана Традиција организира дочек за Стара Нова Година (13.01.2017 – Петок ) заедно со ДИЕЗИ Бенд!!
Бидете и вие дел од оваа драгоценета вечер заедно со нас и дозволете да ви ја направиме вечерта прекрасна и незаборавна со следната понуда :
Карта – 450денари
Мени:
– Oрдевер
– Зелена салата
– Пирошка
Вечера:
– Домашен колбас
– Плескавица
– Пилешки стек со гарнир
Меана Традиција ќе дели лепчиња со паричка за сите гости кои ќе присуствуваат , добитникот на паричката ке биде награден со Печено Прасе!!
Повеќе информации на тел : 032/399-866 или 070/505-095
Уште малку слободно место!!
РЕЗЕРВИРАЈТЕ НА ВРЕМЕ!!

Сподели.


Коментарите се затворени.