Штипјанка за пример

0

Во времиња на многу пороци, брза и нездрава храна и бурен живот имаме и млади луѓе кои се за пример во општеството за младите во Штип.

Ново печената фитнес инструкторка Љупка Спирова е пример за секој млад човек особено за оние од понежниот пол. Љупка која има само 20 години и студира на правниот факултет при УГД има голема пасија кон фитнесот и здравиот живот.

Спортот и здравиот живот се мое хоби кое преминува во провесионализам, од кога започнав соработка со ФитнесЦентар и мојот менторот Илиенко Тодоров активно се подготвувам за персонален тренер за девојки, сметам дека телото е единствениот дом кој го имаме, додека вежбањето и начинот на исхрана покажуваат колку се грижиме за него. Меѓутоа не застанувам тука, ова е само почеток, со напорна работа, дисциплина, самопочит е единствениот пат кон целта.

Бидете и вие дел од нашиот тим ФитнесЦентар

контакт: ljupkaspirova1@gmail.com  076 810 519

dsc_2608 dsc_2584 dsc_2570 dsc_2532 dsc_2526 dsc_2484
dsc_2450

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb