Нов модерен Европски АвтоСервис во Штип

0

MARKULE M&M е името кое одсега па натаму ќе симболизира има на место каде ќе бидете најзадоволни со услугата и исправноста на вашите миленици или возила.

Авто Сервисот MARKULE M&M е ново отворен сервис кој е на површина од 225 м2, и ќе работи по европски терк со најсовремени машини и со голем број услуги.

  • Авто Механика
  • Авто Електрика
  • Авто Електроника
  • Дијагностика
  • Вулканизер
  • Авто Перална
 Во склоп на авто сервисот MARKULE M&M има и магацин за автоделови и автогалантерија од најреомирани светски производители, моторни и трансмисиони масла и други продукти и лубриканти.

 котакт: 072 210 212; 032 612 002

 локација: нас. Македонка (Насеље)
dsc_3384 dsc_3382 dsc_3380 dsc_3378 dsc_3374 dsc_3372 dsc_3370 dsc_3367 dsc_3365 dsc_3359 dsc_3355 dsc_3353 dsc_3350 dsc_3349 dsc_3347 dsc_3344 dsc_3340 dsc_3337 dsc_3335 dsc_3330 dsc_3328 dsc_3326 dsc_3324 dsc_3321 dsc_3319 dsc_3317 dsc_3315 dsc_3314 dsc_3308 dsc_3306 dsc_3299 dsc_3296 dsc_3291 dsc_3290 dsc_3288 dsc_3287 dsc_3285 dsc_3283 dsc_3281 dsc_3280 dsc_3275 dsc_3272 dsc_3271 dsc_3270 dsc_3268 dsc_3264 dsc_3262 dsc_3260 dsc_3256 dsc_3255 dsc_3253 dsc_3252 dsc_3249 dsc_3245 dsc_3244 dsc_3242 dsc_3236 dsc_3234
Сподели.


Коментарите се затворени.