Преголемиот интерес за Марјан издејствува и втора претстава

0

Почитувани,

Ве известуваме дека поради големиот интерес за предновогодишниот STAND UP настан со Марјан Ѓорѓиевски во Дом на Млади-Штип за да излеземе во пресрет на сите оние кој што сеуште не го потврдиле своето присуство со задоволство објавуваме ВТОР ТЕРМИН кој што ќе започне во 21:30 веднаш по веќе распродадената прва претстава.Цената на картите останува иста 150 денари и може да резервирате на 070/832-100….се гледаме на 29.12.16 –

Четврток од : Прв термин : 20:00 Втор термин : 21:30

Со почит,

Promotional & Booking Agency -Infinity

marjan-gg2

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb