Според студентите, проф. д-р Рубин Гулабоски е најинспиративниот професор

0

Според анкетата што ја спроведе веб-страницата fakulteti.mk, професорот Рубин Гулабоски од Факултетот за медицински науки при УГД е избран за најинспиративниот професор на овој Универзитет.

Најчестите коментари на студентите за овој професор се:

  • Интересни предавања, во кои науката ја поврзува со секојдневието и го олеснува начинот на разбирање на теориите.
  • 24/7 е достапен за студентите, поседува знаења од секоја област.
  • Секоја негова постапка е дело на неговатата заложба за подобро утре.
  • Одличен предавач, прекрасен професор и човек, втор најцитиран научник во Македонија.
  • Секогаш отворен, без предрасуди, со верба дека секој може да постигне сè
    што ќе посака и дека секој е посебен
    .

Целосните резултати од анкетата се на следниов линк: Тука

 

Сподели.


Коментарите се затворени.