Меѓународен турнир во борење во Штип

0

Меѓународен турнир во борење “ШТИПСКИ БОРЕЧКИ АСОВИ” .

Штип ќе биде домаќин на уште еден голем боречки настан, градот кој има најмногу Шампионски титули продолжува со висока форма.
Традицијата продолжува со поголема конкуренција и повозбудливи борби во сите категории. Гости од повеќе држави како Р. Бугарија, Р.Србија, Р.Косово, Р.Грција, Р.Романија и секако домаќинот Р.Македонија.
Почеток 11ч. , свечено отворање 14ч.

Ја очекуваме вашата подршка за спортот и за Р.Македонија ! ! !

Сподели.


Коментарите се затворени.