Велосипедската патека во Штип станува реалност

0

Започна асфалтирањето на најавената велосипедска патека во Штип.

Велосипедска патека започнува од Осми ноември до населба Балканска во должина од 3.5 километри.15439961_735859969901826_6286179309901062413_n

15541586_735860029901820_6788148575371950886_n

Сподели.


Коментарите се затворени.