Погледнете каде е најдобрата забава во Штип..

0

Нивната приказна е многу едноставна- сакаат само најдобро и најквалитетно.

Совршен избор на јадења, пријатен амбиент и добра музика ве очекува во меана Традиција..

Без музика нема ниту една веселба. Со неа славиме, се радуваме, живееме..

За преглед на понудата за Нова Година во меана Традиција кликнете ОВДЕ.

Забава во меана Традиција: Резз:032/399-866 или 078/246-199

Среда- студентска забава со Диези Бенд

diezi

Петок- група Мерак и Тања Блажева

tanja

Сабота- Диези Бенд

diezi1

Резервирајте на време!!
Тел за резервации: 032/399-866 или 078/246-199
Ве Очекуваме!!

За преглед на понудата за Нова Година во меана Традиција кликнете ОВДЕ

Сподели.


Коментарите се затворени.