Дочек на новата 2017 година во ресторант ПРЕЦИЗ

0

И оваа година дочекајте ја во незаборавна атмосвера во ресторанот Прециз.
За забавата ке бидат задолжени Бумбари Бенд и Снеже Радичевска.

За повеке информации и резервации јавете се на
070 404 283 или 070 367 588.

 

Сподели.


Коментарите се затворени.