На популарниот канал Geography Now се зборуваше за Македонија и Штипската Пастрмалија

0

На Youtube каналот Geography Now дојде редот да се претстави и Македонија, па да не должиме многу погледнете го видеото.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb