Совет на млади стипендираше четворица талентирани средношколци

0

Совет на млади стипендираше четворица талентирани средношколци. Станува збор за ученици од средното општинско училиште „ Славчо Стојменски “ од Штип. Стипендиите се еднократни во износ од шест илјади денари. Ова е втора година што Советот на млади доделува стипендии на средношколци кои постигнале високи резултати во текот на четири години.

Сподели.


Коментарите се затворени.