Најдобриот бенд Шајн повторно во Штип во кафе бар …

0

Кафе бар Connect и овој викенд ја има најдобрата понуда за забава во Штип

Доаѓа наталентираниот и најкултниот бенд во Македонија Шајн, но не само тоа Connect имаат проширена викенд агенда. Не пропуштајте да уживате.

15235662_239068203173957_5927175253169371092_o

Сподели.


Коментарите се затворени.