Неверојатен попуст во Штип: Се за само 50 денари!!

0

Дефинитивно ова е понуда која никако не смеете да ја пропуштите!

Парфимерија До-На, за своите ценети клиенти ја има најдобрата и најповолната понуда од добропознатите фирми: Aura, Golden Rose, Miss Sporty, Catherin Arley, Moda, Classic, Adidas, STR8, Reksona.. И тоа за само 50 денари!

Сјај за усни: Aura – 50 ден.

aura-sjaj

2013 Aura katalog

Сјај за усни: Miss Sporty- 50 ден.

miss

misss

Кармин: Miss Sporty- 50 ден.

karmin-miss

Сенки за очи: Miss Sporty- 50 ден.

senki-miss

Сенки за очи: Catherine Arley- 50 ден.

senki-ka

Сенки за очи: Moda- 50 ден.

senki-moda

Лак за нокти: Moda- 50 ден.

moda-lak

Лак за нокти: Golden Rose- 50 ден.

lak-rose

Лак за нокти: Classic- 50 ден.

img_1982

Лак за нокти: Аура- 50 ден.

aura-lak

STR8 roll on- 50 ден.

str8

Rexona roll on- 50 ден.
rexona

rexona-man

Ние постоиме за вас Парфимерија ДО-НА

Ул.Ванчо Прќе 67/33 Штип

Сподели.


Коментарите се затворени.