Најнова модерна комбинација во Штип!!! Авто перална и Кафе бар во едно

0

Авто пералната која постави нови стандарди во одржување на чистота и хигиена на вашите омилени автомобили, од денес во ново модернизирано руво по светски стандарди.

Авто перална Буше, во своето 5 годишно искуство се надгради со нова модерна локација, проширена со поголем капацитет, исто така во својот склоп има и сопствен кафе бар каде клиентите додека ги перат своите автомобили можат да одморат и да се опуштат со едно кафе. Но тоа не е се, Авто Перална Буше исто така има и голем избор на автогалантерија за одржување за вашите автомобили.

Новата локација на популарната Авто Перална Буше, која од напред пере, а позади суше, е веднаш на 100 метри од некогашната локација.

Населба Сењак наспроти маркет Сонце, улица: Нобелова бр. 12 телефон за контакт, информации и резервации: 078642506

Модерно, културно, сјајно и прoфесионално Авто Перална, Кафе бар и авто галантерија се во едно само кај Буше.

dsc_8012 dsc_8013 dsc_8015 dsc_8016 dsc_8018 dsc_8020 dsc_8025 dsc_8028 dsc_8030  dsc_8034 dsc_8035 dsc_8037 dsc_8041 dsc_8078 dsc_8088 dsc_8090 dsc_8095 dsc_8097 dsc_8098 dsc_8099 dsc_8104 dsc_8111 dsc_8115 dsc_8121 dsc_8127 dsc_8128 dsc_8147 dsc_8154 dsc_8156 dsc_8161 dsc_8162 dsc_8165 dsc_8168 dsc_8171 dsc_8172 dsc_8177 dsc_8184 dsc_8186 dsc_8194 dsc_8207 dsc_8209 dsc_8222 dsc_8223 dsc_8205 dsc_8211 dsc_8212

Сподели.


Коментарите се затворени.