Вечерва најдобрата студентска забава е во..

0

Нивната приказна е многу едноставна- сакаат само најдобро и најквалитетно.

Совршен избор на јадења, пријатен амбиент и добра музика ве очекува овој викенд во меана Традиција..

Без музика нема ниту една веселба. Со неа славиме, се радуваме, живееме.

tradicija

Меана Традиција се потруди секој викенд да уживате и секоја вечер ќе ви ја направи незаборавна.

Ние се потрудивме да го избереме најдоброто за Вас!

Вечерва (23.11) студентска забава со Диези Бенд во Меана Традиција!!

diezi
Традицијата на најдобрите студентски забави продолжуваат кај нас!!
Почеток: 21:00часот!
Тел за резервации: 032/399-866 или 078/246-199
Ве Очекуваме!!

Сподели.


Коментарите се затворени.