Штипјани, млади, а веќе големи научници

0

ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ„ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ШТИП

Во конкуренција на над 600 учесници во Школата за млади физичари, учениците од основното училиште „Гоце Делчев“ во Штип го освоија високото трето место во категоријата експерименти и теориски тест по биологија. Заедно со менторот, наставничката Марика Балабанова утринава беа на прием кај градоначалникот на Штип.

Сподели.


Коментарите се затворени.