Најдобрата забава за овој викенд во Штип е овде

0

Најдобрата понуда за забава во Штип и овој викенд е во Connect Cafe која започнува токму денес.

Среда 16 Ноември: Студентска забава

  • No End bend

Петок 18 Ноември:

  • Random Park

Сабота 19 Ноември

  • Александар Белов

ИНФО И РЕЗЕРВАЦИИ: 078 230 120

Connect Cafe најдоброто место во Штип за забава и уживање.

cc

Сподели.


Коментарите се затворени.