Забавата е токму овде! #About last night во Штип! Галерија

0

Вчера во Штип на 11.11.16 се одбележаа 5 години постоење на најпопуларниот сајт во Штип, vostip.mk.

Местото на настанот беше Connect Cafe во кое владееше високо позитивна атмосфера, додека за забавата беа задочжени штипските надежи Dj Dopemen & Goldie. Најслаткиот дел и најважниот за овојо 5 роденден го подготвија големите мајстори и уметници од Deyano Cakeкои направија неверојатно вкусна торта но пред се уметнички скроена како делата на големите уметници.

Во продолжение ви ја испорачуваме галеријата од големата роденденска журка.15042125_232370103843767_1579272630905584666_o15003403_232370147177096_2375236289679476638_o

15068496_232372013843576_5272032989120240744_o 15068394_232370717177039_144504278329995015_o 15068300_232370843843693_1523545025666471920_o 15045351_10211406926794113_984143793_o 15042198_232371023843675_5331448454244112702_o
15042103_232371853843592_6468864319358643161_o 15042050_232370257177085_3739007549229749914_o 15042034_232371773843600_5819670393844441562_o 15042028_232370697177041_449890610001613895_o 15039731_232370107177100_1455680599509030777_o 15039665_232371347176976_8747714082110684906_o 15039596_232371477176963_5221920975027992664_o 15025548_232372030510241_6612792188223446633_o 15025320_232371207176990_232683662942152439_o 15025144_232371613843616_2502336821376319279_o 15025105_232372003843577_7916155003671272691_o 15016162_232371640510280_6444681885016343834_o
15002468_232370490510395_6683463158093277862_o 15000646_232371270510317_2877656720254812687_o 15000188_232370367177074_3500475380754279692_o 15000132_232370867177024_4121516686240444603_o 15000095_232370583843719_1189908891960298429_o 14991363_232371803843597_3160212623114882819_o1-copy 14991288_232370100510434_2434667185283132208_o 14991015_232370707177040_2411100448494166682_o 14976770_232371353843642_2385233774059972245_o 14976648_232370173843760_6214832590574723753_o 14976604_232370363843741_5213536616778679886_o 14976491_232371310510313_770792305081463959_o 14976406_232371863843591_2220816094764022295_o 14918889_232371517176959_1891921129998751019_o

Вечерва во Connect Cafe ве очекуваат жестоките дечки од Replay Bend кои со сигурнот ќе ви ја направат вечерта прекрасна.1-copy

Сподели.


Коментарите се затворени.