Во петок на 11.11. се очекува лудило во Штип

0

11.11.11 е датумот кога започна една одлична приказна, приказна која 5 години раскажува успех.

Приказната на за која зборуваме се вика VOSTIP.MK која бележи 5 години од своето постоње, 5 години успешно поминати во областа на забавата, во областа на известувањето и вестите, во областа на маркетинг и промоции, во областа на фотографијата и видеото.

5 години од успешни проекти кои се успешно спроведени до ден денес.

Папараци (paparazzi)

Млади и луди (Young & Wild)

Најубави Свадби (Perfect wedding)

Најубави патувања (We Travel)

11.11.2016 петок е денот на големото лудило во ново отворениот локал Connect Cafe во центарот на Штип, додека за подигање на атмосферата се обврзани младите и амбициозни Хип Хоп Диџеи Dopeman & Goldie. Почеток 22:00 часот

Отворена покана до сите, да дојдете на одлична забава и парче торта која ке ја изработат најдобрите мајстори Deyano Cakes.

15052019_10211406962555007_490064834_o

Сподели.


Коментарите се затворени.