Премиера на Македонискиот игран филм “Златна Петорка” во Штип

0

Во четврток на 3 ти Ноември премиера во Штип ќе има долгометражниот Македониски  игран филм „Златна Петорка“.

Филмот е режиран од Горан Тренчевски кој е инсипиран од вистинита приказна која ние сите добро ја знаеме.

Премиерата ќе биде во Домот на Културата во Штип со почеток од 20:00 часот

Информации и резервации за влезниците на: 078 745 774

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb