Жирути падна во несвест! Скопјанка шокираше на Ѕвезде Гранда, 6 да за катастрофа пеење

0

Малку е да се каже дека Мерима Саитова лошо мина во „Ѕвездите на Гранд“, затоа што членовите на жирито толку ја оцрнија, што е вистинско чудо што натпреварувачката од Македонија не се расплака на сцената.

Факт е дека Мерима лошо отпеа, и сите гледачи ги изненади тоа што од жирито доби само шест гласови, а потоа следеше ладен туш – и Аца Лукас за прв пат жестоко ја спушти на земја.

„Јас ти го дадов гласот, како и, претпоставувам, останатите членови од жирито, за да видам за што се работи овде и дали нашиот Сашо Поповиќ не заебава! Те молам немој повеќе да пееш, ти си катастрофа, смени ја работата… Тебе ни часови по пеење не би ти помогнале, не си музикална, немаш ритам“, во еден здив и порача Лукас, а ни останатите членови од жирито не беа ништо поблаги кон збунетата Мерими.

Сподели.


Коментарите се затворени.