Paparazzi | Vostip.mk | Part LVII | Мода, Глума и Убавина

0

Ново издание на Папараци ВоШтип.

Дневна кафе шема во еден убав сончев ден каде сите се весели и расположени, си уживкаат и забавуваат.  Мода и убавина на мегдан. Уживајте.

♛ Extra Понуда за 23 Октомври Банско ♛
♛ 2 ноќевања + Превоз ♛
✵ Maria Antoaneta 3+* – 2 HB + Bus = 54 €
✵ RiverSide 4* – 2 HB + Bus = 56 €
✵ Perun 4* – 2 HB + Bus = 60 €
✵ Grand Royal Bansko 4* – 2 HB + Bus = 60 €
✵ Murite 4* – 2HB + Bus = 72 €
✵ Premier Luxury Mountain Resort 5* 2HB + Bus = 99 €
за повеќе понуди на https://goo.gl/Rgu44k
♛ Патувајте за подобар Живот ♛
✮ We Travel Macedonia ✮ wetravel.com.mk ✮ we.com.mk ✮
078 419 717 078 419 737 078 419 995 032 618 999 077 507 556
Штип Струмица
antoneta

dsc_2076 dsc_2127 dsc_2128 dsc_2133 dsc_2137 dsc_2139 dsc_2140 dsc_2141 dsc_2142 dsc_2143 dsc_2144 dsc_2146 dsc_2148river dsc_2149 dsc_2150 dsc_2151 dsc_2153 dsc_2154 dsc_2156 dsc_2157 dsc_2160 dsc_2162 dsc_2164 dsc_2166 dsc_2168 dsc_2169 dsc_2170 dsc_2172 dsc_2175 dsc_2177 dsc_2179premier dsc_2182 dsc_2183 dsc_2186 dsc_2187 dsc_2188 dsc_2189 dsc_2192 dsc_2194 dsc_2195 dsc_2196 dsc_2201 dsc_2202 dsc_2204 dsc_2205 dsc_2207 dsc_2208 dsc_2210 dsc_2217 dsc_2221antoneta dsc_2222 dsc_2223 dsc_2227 dsc_2228 dsc_2233 dsc_2235 dsc_2238 dsc_2239 dsc_2240 dsc_2242 dsc_2246 dsc_2247 dsc_2248 dsc_2251river dsc_2257 dsc_2258 dsc_2260 dsc_2263 dsc_2264 dsc_2268 dsc_2269 dsc_2270 dsc_2272 dsc_2273 dsc_2274 dsc_2275 dsc_2276 dsc_2280 dsc_2283 dsc_2286 dsc_2287 dsc_2291 dsc_2293 dsc_2294 dsc_2295 dsc_2299♛ Extra Понуда за 23 Октомври Банско ♛
♛ 2 ноќевања + Превоз ♛
✵ Maria Antoaneta 3+* – 2 HB + Bus = 54 €
✵ RiverSide 4* – 2 HB + Bus = 56 €
✵ Perun 4* – 2 HB + Bus = 60 €
✵ Grand Royal Bansko 4* – 2 HB + Bus = 60 €
✵ Murite 4* – 2HB + Bus = 72 €
✵ Premier Luxury Mountain Resort 5* 2HB + Bus = 99 €
за повеќе понуди на https://goo.gl/Rgu44k
♛ Патувајте за подобар Живот ♛
✮ We Travel Macedonia ✮ wetravel.com.mk ✮ we.com.mk ✮
078 419 717 078 419 737 078 419 995 032 618 999 077 507 556
Штип Струмица
river

Почитувани читатели и фанови

Рубриката Папараци е направена од забавен карактер за анимација и убави спомени за нашите читатели, без никаква намера за навреда и слично. Доколку од било какви причини дел од сликите на кои сте вие не ви се допаѓаат слободно можете да не контактирате за нивно отстранување.

е-маил: vostip.mk.gcc@gmail.com

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb