Создаваме Традиција- Славиме прв роденден! Ве очекуваме!!

0

Меана Традиција ве поканува заедно да го прославиме првиот роденден!!

Нивната приказна е многу едноставна- сакаат само најдобро и најквалитетно.

Совршен избор на јадења, пријатен амбиент и добра музика ве очекува во меана Традиција..

Без музика нема ниту една веселба. Со неа славиме, се радуваме, живееме..

%d1%82%d1%80%d1%80%d1%80-702x315

Ние се потрудивме да го избереме најдоброто за Вас!

Со големо задоволство ве пoкануваме сите заедно да го прославиме Првиот роденден на Меана Традиција воедно и студентска забава оваа среда со почеток од 20:00часот!!

tradicija

Диези Бенд ќе се погрижи оваа вечер да ви ја направи луда и незаборавна !!
Happy hour на Бадел коњак бесплатно од 20:30 до 21:30часот!
И ве очекуваат и многу други изненадувања!!!
Тел за резервации: или !!
Резервирајте на време!!
Ве очекуваме!!

Сподели.


Коментарите се затворени.