Аутобан Штип – Скопје влегува во серизни фази на завршница

0

Денеска ја извозивме целата траса на новиот автопат Миладиновци – Штип во должина од 47 километри. Целата траса е пробиена. Се работи на сите седум клучки, на сите мостови, асфалтирани се 22 километри од патот и половина од вкупните градежни работи се завршени. Над 800 работници и 320 градежни машини моментално работат на изградбата на овој пат. Следната година ќе возиме по комплетно нов автопат.

14556574_1582619865378377_6350956351181894660_o 14566240_1582619655378398_5680591293893940571_o 14566402_1582619758711721_4042617646313161612_o 14570634_1582619205378443_2481771362038167847_o 14570656_1582619265378437_420592526022330760_o 14612536_1582619568711740_8756224488926166659_o 14612556_1582619135378450_1508311561084527110_o

Сподели.


Коментарите се затворени.