Интересни полици кои можете да ги направите сами

0

Единствено нешто подобро од уникатна полица е уникатна полица која што самите сте ја направиле.

Иако не е лесно да се направи нешто што би изгледало добро и би заслужило да стои во дневната соба сепак собравме неколку предлози кои можеби би Ве поттикнале.

Сите полици во продолжение се со едноставен дизајн и ист материјал – дрво. Се разбира, видот на материјалот е по Ваш избор. Како најоригинална би можела да се издвои онаа изработена од повеќе надоврзани триаголници. Се работи за навидум толку обична форма која сепак може да изгледа убаво.

Секако, за оние кои што не сакаат „направи сам“ проекти секогаш постои опцијата да се порачаат. Сите полици се изработени од страна на различен креативец, а повеќе од нив можете да видите на соодветниот линк.

4
by Parkin Handmade
5
by Parkin Handmade
3
by Kisskalt Design
1
by Designer shelving
2
by Designer Shelving
6
by Printer Timber
7
by Wiley Concepts
8
by Shane Dennehey
Сподели.


Коментарите се затворени.