Овој викенд најдобрата забава е во …

0

Нивната приказна е многу едноставна- сакаат само најдобро и најквалитетно.

Совршен избор на јадења, пријатен амбиент и добра музика ве очекува овој викенд во меана Традиција..

Без музика нема ниту една веселба. Со неа славиме, се радуваме, живееме. Меана Традиција се потруди секој викенд да уживате и секоја вечер ќе ви ја направи незаборавна.

Ние се потрудивме да го избереме најдоброто за Вас!

Овој викенд во Меана Традиција ќе ве забавуваат:

Петок: Група Мерак и Мими Јовановска

%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%ba
Сабота: Легато Бенд

%d0%bb%d0%b5%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%be
Почеток: 21:00часот
Тел за резервации: 032/399-866 или 078/246-199


Благодарејќи на вкусните специјалитети , пријатната атмосфера и добриот персонал сигурно ќе посакате да се вратите повторно !

Сподели.


Коментарите се затворени.