Оваа сезона истакнете ги очите со гламурозен изглед кој ќе го постигнете со..

0

Оваа сезона истакни ги очите со гламурозен изглед кој ќе го постигнете со Max Factor Voluptuous False Lash Effect маскара

 Трансформирај ги очите во ултра-гламурозни со, најнаградувана маскара до сега, Voluptuous False Lash Effect,Оваа маскара е производ кој што е задолжителен да го имате во несесерот затоа што ги поткрева трепките и им дава 5х поголем волумен.

max

Трансформирај ги трепките преку еден едноставен чекор со Max Factor Voluptuous False Lash Effect маскарата, која инстантно ќе ги потткрене трепките и ќе им даде полн и волуменозен изглед.

Max Factor Voluptuous False Lash Effect маскаратае најголема иновација благодарение четката на идната-генерација Lash Uplift,која ги поткрева трепките и им дава  5x поголем волумен, благодарение на нејзината форма и  поставеност на иглички.

Составена од фини помали и поголми иглички, четкичката ја опфаќа секоја трепка индивидуално и ја расчешлува од коренот до врвот. Крајниот резултат е издигнати, волуменозни и расчешлани трепки кои му даваат гламурозна рамка на окото. Како дел од најпознатата колекција на маскари од Max Factor,  False Lash Effect, Voluptuous False Lash Effect maskarataе одговор на потребите на жените. Според едно истражување кое го спроведе тимот на Max Factor дојдено е до заклучок дека жените посакуваат впечатливи трепки кои ќе го истакнат окото. Клучот за постигнување на ваков резултат е ИЗДИГНУВАЊЕ на трепките. Со нивно издигнување, дури и најмалите трепки се видливи и учествуваат во креирање на поголем волумен.

mm

Многу жени веруваат дека со извиткување на трепките се постигнува истиот резултат како со издигнувањето. Но разликата е во тоа што со извиткување на трепките истите се прекршуваат во агол кој се наоѓа на средината на трепките, додека пак издигнувањето овозможува трепките да останат во својата природна форма но се зголемува аголот помеѓу окото и трепките. Како резултат на зголемениот агол, повидлива е должината на трепките и ефектот е широко отворено око.

Издигнати, Волуменозни, Богати трепки со новата Lash Uplift Четкичка

ИЗДИГНУВАЊЕ:Експертски дизајнираната четка е составена од иглички кои се поставени на тој начин како би ја опфатиле секоја трепка индивидуално, издигнувајќи ја истата нагоре и резултирајќи со волумен и гламур на трепките.

Max_Factor_False_Lash_Effects_Voluptuous_Mascara_PR_Zlozka.indd

ВОЛУМЕН: Max Factor Voluptuous False Lash Effect формулата содржи честички, кои овозможуваат постигнување на полни и волуменозни трепки.

СЕПАРАЦИЈА:Широко отворените очи се резултат на совршено расчешлани трепки. Четкичката со двојно својство ги расчешлува трепките со помош на подолгите иглички, разделувајќи ги од коренот и опфаќајќи ги и најмалите трепки.

 Ние постоиме за вас Парфимерија ДО-НА

Ул.Ванчо Прќе 67/33 Штип

Сподели.


Коментарите се затворени.