Што всушност открива за вас бојата на облеката што ја носите?

0
Бојата на облеката што ја носиме многу влијае на расположението, но има и многу силно влијание на тоа каков впечаток оставаме на лицата околу себе, а може да ја подигнат и самодовербата.
Се прашувате што открива за вас бојата на облеката што ја носите?
Сина – лојални, вредни, софистицирани, доверливи
Црвена – енергични, доминантни, импулсивни, способни
Виолетова – креативни, индивидуални, саможиви
Црна – авторитативни, елегантни, едноставни, незадоволни
Портокалова – ентузијасти, социјални, површни
Зелена – одлучни, задоволни, страствени
Розова – повлечени, чувствителни, романтични
Бела – ненаметливи, сигурни, уредни
Жолта – ведри, несериозни, интелигентни
Сподели.


Коментарите се затворени.