Paparazzi | Vostip.mk | Part LVI | New Season

0

Папараци ја започнува новата сезона на забава и модерни фотографии.

Во новата сезона како и досега главно на мета ќе ни бидата модерни и убави девојки и модерни фраери и глумци. Затоа бидете секогаш спремни објективот на Paparazzi Vostip.mk незнаете кога ве следи.

dsc_1996 dsc_1998 dsc_2000 dsc_2001 dsc_2004 dsc_2007 dsc_2008 dsc_2011we-travel-1 dsc_2012 dsc_2014 dsc_2017 dsc_2019 dsc_2021 dsc_2022 dsc_2023we-travel-1 dsc_2027 dsc_2031 dsc_2035 dsc_2036 dsc_2037 dsc_2041 dsc_2042 dsc_2045 dsc_2046 dsc_2048 dsc_2051 dsc_2053 dsc_2054dsc_2068 dsc_2056 dsc_2058 dsc_2059 dsc_2062 dsc_2080 dsc_2085 dsc_2090 dsc_2093

Почитувани читатели и фанови

Рубриката Папараци е направена од забавен карактер за анимација и убави спомени за нашите читатели, без никаква намера за навреда и слично. Доколку од било какви причини дел од сликите на кои сте вие не ви се допаѓаат слободно можете да не контактирате за нивно отстранување.

е-маил: vostip.mk.gcc@gmail.com

we-travel-1

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb