На Бора Чорба му го украдоа „Бициклот“ во Штип

0

Бора Џорџевич Чорба очигледно дека има многу пријатели во Штип со кои ужива да се забавува.

После настапот тој се прошета малку по Штип со своите пријатели да ја фати дневната шема, кога му го украдоа велосипедот.

Бора изјави дека е чест гостин во Штип и дека му е навистина драго што настапува на оваа прекрасна манифестација, додека за Штипската Пастрмалија вели зборови не се потребни погледнете ме само во стомакот.

%d1%87%d0%be%d1%80%d0%b1%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d1%88%d1%82%d0%b8%d0%bf %d1%87%d0%be%d1%80%d0%b1%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d1%88%d1%82%d0%b8%d0%bf2 %d1%87%d0%be%d1%80%d0%b1%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d1%88%d1%82%d0%b8%d0%bf3

Сподели.


Коментарите се затворени.