Штип во делириум! Бора и „Рибина Пастрмалија„ растурија: Фото

0

Помина и вториот ден од Штипската Пастрмалијада на кој главни ѕвезди беа Рибја Чорба кои го запалија Штип како во старите добри времиња.

Рибјата Чорба се претвори во Рибина Пастрмалија, со одлична атмосфера и уживање на сите страни. Штип беше преплавен со народ, возила, воодушевување и одлични пастрмалии.

Пред Чорба, публиката ја  забавуваа Македонските естрадни уметници, Куртиш Бенд, Силви Бенд и Јордан Митев.

Пастрмалијадата се затвара денес со големата Балканска ѕвезда Здравко Чолич.

14368862_1098456090237119_8981093043883188994_n 14333034_1098456253570436_8560279726743619960_n

14316926_1098457830236945_7308428859263281742_n 14322540_1098457973570264_345362076312200217_n 14333689_1098458076903587_4185780733166980327_n 14344839_1098457920236936_7022141806923391501_n 14358754_1098457786903616_6141178482240079614_n 14359173_1098457586903636_4207532144137948289_n 14364675_1098457730236955_5577426843397113060_n 14364816_1098457866903608_8719548904921282201_n 14370132_1098457940236934_1212687453707743817_n 14390911_1098457633570298_8002637368841387217_n

14068009_666012083553282_7357457283000857101_o

Сподели.


Коментарите се затворени.