Време е за Култура! Богат репертоар на Претстави во Штип

0

Полека на сигурно се зголемува интересот за културни настани во Штип, поточно за театарските претстави.

Поради голем интерес на публиката се збгатува и репертоарот на претставите во Штип.

Претставата „На Дното“ доживеа повеќе од успешна премиера така што веќе имаме дури две репризи, и не само тоа, понудата е зголемена со секојдневни претстави како од Штипскипт театар така и гостување на реномирани театри.

Во продолжение погледнете ја целата агенда на претстави.

Репризи за претставата “На Дното” на 18 Недела и 19 Понеделни во домот на културата

цена 100 ден. резервации на 078/745-774

14169738_10202163282041335_1786825829_n

aco-sopov-agenda 14231799_1794101304203171_8935042048721099604_o

Сподели.


Коментарите се затворени.