Успех надвор од играта: Новиот парфем на Hugo Boss- Hugo Boss Unlimited

0

Hugo Boss лансира нов мирис во Април 2014 година под името Hugo Boss Unlimited.

hugo

Горните ноти му се на база на Нане,  срцевината е од лабданум ( мешавина од розеви и бели цвеќиња ), додека базата почива на акорди од скапоцено дрво.

Мирисот е достапен во пакување од 50 и 100мл EDT. Шишенцето е со бела боја и со гравирано име на куќата Boss.

Ние постоиме за вас Парфимерија ДО-НА

Ул.Ванчо Прќе 67/33 Штип

Сподели.


Коментарите се затворени.