Најдобрата програма за Пастрмалијада 2016 е во..

0

Во Штип овој викенд ќе се одржи традиционалната манифестација „Штипска Пастрмалијада“. За таа цел, меана Традиција ве поканува на добра забава со вкусна храна, одлична музика и прекрасен амбиент..

tra

Агенда за Пастрамалијада 2016 во Меана Традиција Штип:

Петок – Диези Бенд

Сабота- Диези Бенд

diezi
Недела – Маестро Бенд

maestor1
Рез и инфо: 032/399-866 или 078/246-199!

Бидете дел!!

Сподели.


Коментарите се затворени.