Празнична организација за Бела Ноќ во Штип

0

По повод денот на независноста на Република Македонија Штип се препорачува да се обои во Бело.

По примерот на останатите градови и сега со повод за најголемиот државен празник, со продолжено работно време, се организира Бела Ноќ.

Се информираат културните институции дека со одлука на Влада, заради прославата на 8.септември, Денот на независноста со свои активности да бидат дел од програмата „Бела ноќ“ и воедно работното време на угостителите на 7 и 8 септември ќе биде продолжено за два часа односно ќе биде до 3 часот наутро.

Очекуваме вистинска бела сензација во Штип.

Сподели.


Коментарите се затворени.