Известување за нови градежни активности во Штип

0

Се известуваат жителите од населба 8.ми ноември кои имаат диви бавчи, градини и други објекти, да си ги отстранат или да си ги соберат плодовите бидејќи наскоро е предвидено да се реализирата неколку проекти на општината како и приватни проекти таму за што постои и градежно одобрение. Еден од проектите е и продолжување на пешачката патека до Караорман која наскоро треба да почне да се реализира како и уште еден приватен проект.

Сподели.


Коментарите се затворени.